WARNİNG!!!

Blogumda yer alan yazı ve fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı FİKİR VE SANAT ESERLERİ YASASI'na göre suçtur.

30 Eylül 2012 Pazar

NE İZLİYORUM-NE DİNLİYORUM =)))

Merhabalar... =)
Önceki yazılarımda bahsetmiştim işe başlayacağımdan. Başladım ve şükürler olsun ilk günlerdeki ufak tefek sorunlar ardından her şey istediğim gibi rayına oturdu. Artık fazlasıyla rahatım. Yeni arkadaşlarım, özünde 20 öğrencim ama 200'den fazla öğrencinin saygısı hayatıma girdi. Beni fazlasıyla onurlandıran bir diğer olay ise işe mezun olduğum okulda başlamak ki bu hepsinden daha da güzel. Aradan pek zaman geçmemesine rağmen benim "öğretmenim" dediğim insanlar şimdilerde bana "hocam nasılsın-öğretmenim nasıl gidiyor alıştın mı işe?" diyor ve bu insanı dahada gururlandırıyor. Bunun yanında itiraf etmeliyim ki -babam hep derdi ve ben çokta inanmazdım- iş hayatı gerçekten yorucu olabiliyor bazen. =)
Neyse benim çenem düşmüş durumda hemen topluyorum. =))) Gelelim asıl mevzuya "neden bu kadar boş konuştun şimdi, bunlar ne alaka" dediğinizi duyar gibiyim. İşte tamda bu yoğunluktan dolayı o aşık olduğum internet-televizyon ikilisine bile artık haftada 2-3 saat ancak ayırabiliyorum. O yüzden gerçekten çok memnun olarak izleyebileceğim bir dizi seçtim kendime. "HUZUR SOKAĞI" beni mutlu ediyor izlerken. Çok sevdim. Oyuncuları severek izlediğim insanlar ki konusu da bir o kadar dikkatimi çekmekte. hayat tarzımı yakından anlattığı için bazen diziyi incelemek bazende hayatlarımız dışarıdan nasıl görünüyor bu konuda öz eleştiri yapmak adına cuma akşamlarını iple çekiyorum.


Bu bölümü yani 4. bölümünde "Orhan Gencebay İle Bir Ömür" albümünden iki şarkı dinletildi. Ben şarkılara hayran kaldım. Zara'da Grup 84'te bir harika seslendirmiş. Tabi Dokunma şarkısının başında Şükran karakterinin seslendirdiği şiirde benim fazlasıyla hoşuma gitti. Şimdi onları da paylaşacağım sizinle bence dinleyin hatta defalarca =)))

GRUP 84-DOKUNMA


ZARA-DİLENCİ-(SEVMEK ÇOK ZOR)


SEVGİYLE KALIN... =)))




3 yorum:

  1. Neden hatırlayamıyorum ama büyük ıhtımal Zeynep'den dolayı anlatırsın bı ara:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yalan dünyayı izliyordun sen o akşam canım ondan anlatırım güzeldi bu bölüm haftaya bak derim =)

      Sil

Çok yazan değil, güzel yazan yaşar. Yazılan har satırda kişinin aksidir aslında.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...